Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyarország megyetérkép, fejlesztő kirakó

4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4300500
Elérhetőség: Raktáron

Gyerekeknek szánt, készség fejlesztő játék.

Méretei: szélesség 28.5 cm

              magasság 20.5 cm

A készlet teljes mértékben készre van szerelve. 

Leírás

Magyarország megyetèrkèp színes kirakónk mellett elérhető, egy nagyon hasonló natúr változat is, azok kedvére, akik inkább ezen szín kedvelői, vagy azoknak is remek választás, akik inkább egyénileg szeretnék a kirakó színvilágat megalkotni akrill festék használatával.

Funkcióját tekintve nagyban hasonlít a színes változatára, hiszen megyéink kerültek fel puzzle formájában a 28,5 cm szélességű és 20,5 cm magasságú lézervágott fa táblára, melyet még Magyarország címere is díszít, amely rendkívül tetszetős küllemet kölcsönöz a játéknak. A puzzle darabokat levéve láthatóvá válnak a megyeszékhelyek. Így, ezen játékunk esetèben is elmondható hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt sok-sok boldog percet nyújtó játékról van szó, ami azon túl, hogy egy közkedvelt játék, még kiváló oktatási célú eszköz is, hiszen vizuálisan tanítja meg Magyarország megyéit és megyeszékhelyeit, ami egyébként csak hosszas tanulás eredményekènt jönne létre. 

A játszás után ezt a játékot nem kell fiókba tenni, hiszen egy polcra kihelyezve tökéletes dísztárgykènt is funkcionál, amellyel szebbé teheti otthonát. 

Tegye kosárba mielőbb, és legyen játék a tanulás!